Oldaltérkép | E-mail
 
 
Zenei Nap
Házi csoport
Gyülekezeti újság
MÁSODIK ESÉLY
2011
Házasság Hete
HÚSVÉT
GyerekklubNAPOK
Bemerítés
Előadó
HálaadóNap
Karácsony
2012
2013
Gyorslinkek
   
Szavazás
Miért nem fontos gyülekezeteinkben a misszió?
    Nem üdvösség kérdése
    Nem értettük meg Jézus parancsát
    Még soha nem csináltuk
    Lelkileg kiskorúak vagyunk
    Magunk körül forgolódunk
 
Előadó
   
 

Steiner József rövid életrajza

 

1991-ben szerzett villamosmérnöki diplomát, majd néhány év múlva a Baptista Teológiai Akadémia teológiai szakát végezte el. Rövid ideig az Egyesült Államokbeli St.Joseph-ben szolgált egy angol nyelvű, 1200 tagú gyülekezet egyik lelkipásztoraként.

1997-től öt éven át a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE) ügyvezető igazgatójaként dolgozott, miközben társadalmi munkában ifjúsági lelkészként ill. gyülekezetalapító lelkészként tevékenykedett. 2004-től a KEVE magyarországi alelnöke és nemzetközi képviselője.

Jelenlegi főállásában a debreceni Híd Keresztény Kulturális Központ igazgatói teendőit látja el, ill. a Rick Warren által írt „Céltudatos gyülekezet“ minősített oktatójaként ezen szemlélet képzéseit vezeti és koordinálja. Hazánkban és angol nyelvterületeken tart szemináriumokat az a vezetők és üzletemberek között végzett misszióval, evangélizációval, keresztény időmenedzsmenttel, tárgyalástechnikával és posztmodern szolgálati lehetőségekkel kapcsolatban különböző felekezetek, bibliaiskolák és missziói szervezetek meghívására. Feleségével, Csillával és két gyermekével, a tizenkét éves Ráhellel és a hét éves Dáviddal Debrecenben él.

 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by