Oldaltérkép | E-mail
 
 
Csodapatika
Kreativ sarok
Rajz
Kívánság kosár
Kinek a feladata?!
Gyorslinkek
   
Szavazás
Miért nem fontos gyülekezeteinkben a misszió?
    Nem üdvösség kérdése
    Nem értettük meg Jézus parancsát
    Még soha nem csináltuk
    Lelkileg kiskorúak vagyunk
    Magunk körül forgolódunk
 
GYEREKKLUB 2010
   
 

  

2010-ben újra indult az Újkígyósi Baptista Gyülekezet (Gyulai u. 44/1.) szervezésében a Gyerekklub. Minden vasárnap délután 16 órától tartjuk az alkalmakat.  Ezek az alkalmak mindenki számára ingyenesek, és főleg 4-5 évestől egészen a 13-15 éves korosztálynak szólnak. De örömmel fogadtuk, hogy a gyermekek szülei is, akik tehetik, jelen vannak és bekapcsolódnak a közös foglalkozásba.

Fontosnak tartjuk a bibliai történeteket és azok egyszerű tanulságait megismertetni, és az ide kapcsolódó értékes „arany”mondatot megtanítani, pont abban a korban, amikor a legfogékonyabbak. Az itt tanultak lehetnek – és hiszem, hogy lesznek is – a jelent és a jövőt befolyásoló és megalapozó értékek. Nekünk, szülőknek be kell ismernünk, hogy nem tudjuk a legjobbat nyújtani, nem tudjuk a legjobbra nevelni és megtartani gyermekeinket a jóban, de ami az embernek lehetetlen, az Istennél lehetséges, mert Ő jót akar. Ebben a kettős védelemben (Isten +  család) sokkal nagyobb biztonságban van a gyermekek, az iskolák, városunk és országunk jövője, mint gondolnánk.  

 

Arra a kérdésre, hogy miért szeretnek a gyermekek a Gyerekklubra járni, azt válaszolták: mert „jókat lehet játszani”, „tanulhatunk Istenről”, „sokféle dolgot lehet csinálni a kézműves foglakozásokon”,  „focizhatunk” , „ mert nagyon jó itt lenni”.

 

 

 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by