Oldaltérkép | E-mail
 
 
Gyorslinkek
   
Szavazás
Miért nem fontos gyülekezeteinkben a misszió?
    Nem üdvösség kérdése
    Nem értettük meg Jézus parancsát
    Még soha nem csináltuk
    Lelkileg kiskorúak vagyunk
    Magunk körül forgolódunk
 
Willow Creek - Stuttgart
   
 "A helyi gyülekezet a világ reménysége!"
Bill HybelsKépek a konferenciáról


Isten kegyelméből 2005. február 17-19-éig Willow Creek konferencián vehettünk részt Stuttgartban. A konferencia célkitűzése az volt, hogy a gyülekezetek építésében fáradozó akár fizetett, akár önkénteségi alapon szolgáló vezetőket továbbképezze, megerősítse és bátorítsa. Ezen a rendkívüli alkalmon olyan emberek vettek részt akik hiszik, hogy Istenünk hatalmas arra, hogy átformáljon gyülekezeteket és egyházakat arra, hogy a kívülállók megmentéséért fáradozzon és ne saját maga körül forgolódjon. Olyan emberek, akik látásért és vezetésért imádkoznak, akiknek fáj gyülekezetük és egyházuk jelenlegi állapota. Akik új reformációért könyörögnek és készek arra, hogy Istentől kapott feladatukat a Szentlélek vezetésével betöltsék.

A meghívottak száma 10 876 személy volt közel 20 különböző országból és megközelitőleg 15 különböző felekezetből. Az előadásokat mindenki (aki vitt magával tolmácsot) anyanyelvén hallgathatta végig. 370 német önkéntes segített a konferencia lebonyolításában, ezen kívül két amerikai önkéntes csapat is hozzájárult a tökéletes szervezés megvalósításában. Isten kegyelme és szeretete mutatkozott meg abban is, hogy egy amerikai házaspárt arra indítson, hogy az összes magyar résztvevő regisztrációs díját (több mint 100 Euró/fő) kifizessék, így nekünk csak az útiköltséget kellett állnunk.

Magyarországról voltunk: Bálint Tamás, Balogh Barnabás, Bereczki Zoltán, Czibola Kata, Csonka Arnold, Dani Zsolt, Durkó István, Gyöngyösi Dóra, Hajnal Hajnalka, Jenei Annamária, Jóföldi Endre, Kovács Zoltán, Kriston István, Leskó Csilla, Majnár Tivadar, Nagy-Kasza Dániel és Ilona, Nagy-Kasza József és Henrietta, Porcsin Norbert, Potor Áron, Rácz Edina, Révész Jonatán, Sáfrány Zoárd, Sáfrány Andor, Sipos Márk, Dr. Szabó Dániel, Szeverényi János, Téglási Lajos, Tóth Sándor, Varga György és Vas Lajos.A konferencia témái 
 
Az előadás címére kattintva rövid összefoglalót is olvashatsz arról.
 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by