Oldaltérkép | E-mail
 
 
Gyorslinkek
   
Szavazás
Miért nem fontos gyülekezeteinkben a misszió?
    Nem üdvösség kérdése
    Nem értettük meg Jézus parancsát
    Még soha nem csináltuk
    Lelkileg kiskorúak vagyunk
    Magunk körül forgolódunk
 
K19 gyülekezeti csoport
   
 Ezeken az alkalmakon:

- sok énekkel dicsérjük Istent, azért amit ő tett, tesz és tenni fog velünk
- a csoport egyik tagja hoz egy olyan bibliaverset, ami őt elgondolkodtatta az elmúlt héten, ezzel bátorítja és építi a többieket
- ezután néhányan megköszönik Istennek ezt a bátorítást
- majd felolvasunk egy szakaszt a Bibliából és beszélgetünk róla úgy, hogy megpróbáljuk megérteni életünk melyik területén akar hatással lenni ránk
- azután imádkozunk egymásért; ezt úgy is tesszük hogy minden héten mindenki húz egy nevet a jelenlévők közül és a következő egy héten keresztül érte imádkozik.

Miközben néztük a Rick Warren tanítássorozatot és a mi gyülekezetünkre próbáltuk szabni, Isten megmutatta, hogy a gyülekezetünk vonzáskörzetében (akik valamikor többször is jártak, de elmaradtak, vagy családtagok stb.) több, mint 20 ember van - eddig 23-at sikerült összeszámolni. Közülük 10 nevet húztunk. A cél, hogy a következő egy évben ezért a 10 emberért imádkozunk. Megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot velük és igyekszünk meg is tartani. Például meghívjuk a házunkba őket, barátkozunk, beszélgetünk velük és ha úgy áll a dolog akkor keddi alkalomra is elhívjuk. Azért a Keddire, mert sokkal barátságosabb, emberközelibb, kötetlenebb légkört szeretnénk, mint egy másik gyülekezeti alkalmon. Azért fáradozunk, hogy ezeken a keddeken az Úr Jézus a Szentlélek által teremtsen olyan légkört, ahol az emberek találkozhatnak vele, meggyógyulhatnak, kinyílhatnak, megerősödhetnek, felkészülhetnek a szolgálat végzésére, a Krisztus testének építésére.

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk, vagy többet akarsz megtudni rólunk, akkor bátran írj a következő email címre:
ujkigyosibaptista@gmail.com

Elkötelezettségi nyilatkozat megtekintése 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by