Oldaltérkép | E-mail
 
 
Gyorslinkek
   
Szavazás
Miért nem fontos gyülekezeteinkben a misszió?
    Nem üdvösség kérdése
    Nem értettük meg Jézus parancsát
    Még soha nem csináltuk
    Lelkileg kiskorúak vagyunk
    Magunk körül forgolódunk
 
Edit és Laci menyegzője
   
 


Képek az alkalomról.


Csodálatos élményben volt részünk 2004. szeptember 18-án, amikor Bajka Edit (Újkígyós) Isten tervét elfogadva életét összekötötte Gyaraki Lászlóval (Békés). Isten kegyelméből találtak egymásra és ajándékként fogadták el a mindent előre megtervező Teremtő kezéből a másik őszinte szerelmét. Mivel pedig Istenünk a rend Istene, ők pedig Istent tisztelő életet szeretnének élni, felvállalták, hogy az isteni rendet követik és a házasság intézményében válnak egy testté.

Edit nagy izgalommal várta, hogy megérkezzen szeretett vőlegénye a békési násznép kíséretében. Ezt a napot és ezeket az eseményeket a menyasszony családja és rokonai kettős érzésekkel vették tudomásul, mert a Bajka család egyetlen lánya végleg kirepült az otthoni fészekből és mostmár egy új világot ismerhet meg Laci oldalán. A leánykérés után a násznép kíséretében részt vehettünk a békési polgármesteri hivatalba tartott szertartáson, ahol megfigyelhettük az ifjú pár törvény szerinti házasságkötését és benne a boldog igenek elhangzását. Ezek után átmentünk a baptista imaházba, ahol folytattuk az örömünnepet. Az igét Csiszár István helyi lelkipásztor hirdette, amelyet különböző köszöntések követtek a család, az újkígyósi és a békési gyülekezet részéről. A programot kiegészítette a gyülekezet énekkara, a fiatalok éneke és a gyerekek szolgálata. Az istentisztelet végén a jelenlévő vendégek jókívánságokkal köszönthették az ifjú párt.

A násznép örömmel és jó kedvvel fogyaszthatta a finomabbnál finomabb, ízletes és gazdag vacsorát. A menük között megismerhettük jobban az ifjú pár életét, jövőjét, tervét.
Kívánjuk életükre Isten gazdag áldását és gyülekezeti szolgálataikban eredményes munkát.


Bajkáné Bántó Kinga Johanna

 
     
 
| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by